Kissan kiipeilypuu

Karhunluola-raapimispuu useilla raapimisalustoilla. Sopii suurille kissoille ja kissaperheille

Karhunluola-raapimispuu

 • Hinta 65,99€
 • Sopii suurille kissoille ja kissaperheille
 • Useita makuupaikkoja
 • Tukeva ja helppo kiivetä
Natural Home I -raapimispuu, jossa kissasi myös nukkuu mukavasti

Natural Home I -raapimispuu

 • Hinta 35,99€
 • Pysyy tukevasti pystyssä
 • Materiaalit: puu, sisal ja vesihyasintti
 • Mukava nukkumispaikka kissalle

Kissan kiipeily- ja raapimispuut

Kissan kiipeilypuu on erottamaton osa monen kotikissan elämää, sillä se tarjoaa kissallesi paitsi aktiviteetteja, usein myös nukkumapaikan. Lisäksi kissa pääsee teroittamaan kyntensä puussa. Ei ole siis ihan sama, millaisen asumuksen kissallesi valitset! Me autamme sinua ostamaan oikeanlaisen kiipeilypuun.

Kissa on luonnostaan kiipeilijä, ja jos sillä ei ole mahdollisuutta päästä ulos luontoon purkamaan energiaansa, se saattaa stressaantua. Lisäksi kissalle on luonnollista, että se pääsee teroittamaan kynsiään säännöllisesti. Siksi joka kodista tulisi löytyä kissan raapimispuu.

Hankkimalla lemmikillesi kunnon kiipeilypuun teet kissasi elämästä onnellisempaa ja täytät sen perustarpeet!

Vinkit kissan kiipeilypuun valintaan

 • Koko ja malli. Raapimispuita on tarjolla laidasta laitaan. Saatavilla on sekä pieniä malleja että kattoon asti yltäviä isoja puita. Lisäksi markkinoilla on esimerkiksi raapimistynnyreitä ja -tolppia. Yleensä kissan kiipeilypuu sisältää eri tasojen lisäksi nukkumakopan, jossa kissasi voi ottaa nokoset. Jos sinulla on useampi kuin yksi kissa, voit myös valita isomman mallin, jossa on kaksi tai kolme nukkumakoppaa.
 • Ulkonäkö ja materiaali. Kiipeilypuu paitsi tarjoaa kissallesi tekemistä, se myös toimii kotisi sisustuselementtinä. Kiipeilypuuta valitessasi sinun kannattaakin kiinnittää huomiota siihen, että kiipeilypuun väri sopii sisutukseesi. Ostamalla kiipeilypuun pelastat samalla sohvasi ja muut huonekalusi tylsistyneen kissan kynsistä. Kiipeilypuun huolto on erityisen helppoa, kun valitset mallin, jossa on irrotettavat pehmustetyynyt.
 • Sijoituspaikka. Mieti ennen ostamista, haluatko sijoittaa kiipeilypuun keskelle huonetta vai nurkkaan. Meillä on tarjolla monenlaisia malleja kaikkiin koteihin ja tarpeisiin.

Osta kissan kiipeilypuu edullisesti

Olemme koonneet sivustollamme yhteen parhaat tarjoukset ja vinkit, jotta oikeanlaisen kiipeilypuun valitseminen olisi sinulle helpompaa. Valikoimastamme löydät tyylikkäät kissan kiipeilypuut sekä muut kissatarvikkeet, kuten kissan valjaat ja kissan kuljetuslaatikot. Olemme sitä mieltä, että kissasi ansaitsee vain parasta, ja siksi olemme tehneet myös valikoimastamme sen mukaisen.

Katso parhaat kissan kiipeilypuut sivun yläosasta tai katso muut kissatarvikkeet tästä.