Kissan peti

Trixie Deluxe -patteripeti kissalle

Trixie Deluxe -patteripeti kissalle

 • Hinta 9,99 €
 • Helppo kiinnittää patteriin
 • Lampaantaljajäljitelmä
 • Sopii myös isoille kissoille
Natural Paradise -seinäpeti

Natural Paradise -seinäpeti

 • Hinta 24,99 €
 • Seinärakennelma, jossa pehmeä peti
 • Helppohoitonen
 • Materiaalit puu ja polyesteri

Mukavin kissanpeti juuri sinun kissallesi!

Kissatarvike.fi etsii suosituimpia kissanpetejä tarjoushintoihin, jotta sinun kissasi voi nauttia mukavasta levosta!

Vaikka kissat tuppaavat omaamaan erinomaiset unenlahjat ja löytämään mitä erikoisimpia nukkumapaikkoja arvostavat hekin erinomaista kissanpetiä!

On hyvä muistaa, että aivan kuten ihmisellekin niin kissallekin on uni ja lepo tärkeää. Kissalle jopa ihmistä tärkeämpää sillä kissat yleensä nukkuvat yleensä yli puolet päivästä, monet jopa 18 tuntia! Nukkuessa kissan keho lepää ja hyvin levännyt kissa on virkeä ja hyvinvoiva!

Me keräämme sinulle ohjeita kissan pedin valintaan niin, että oikean nukkumapaikan hankkimisesta tulee helpompaa! Tämän lisäksi etsimme kaikki tämän hetken parhaimmat diilit ja tarjoukset niin, että voit hankkia kissallesi kauniita unia markkinoiden parhaaseen hintaan! Valikoimastamme löydät kattavasti myös muut kissan tarvikkeet!

Kissanpetivinkkejä

Sinä tunnet kissasi erikoispiirteet parhaiten, joten luota omaan vaistoosi kissan petiä valittaessa. Kuitenkin muutama muistisääntö auttaa sinua valitsemaan sellaisen nukkumapaikan, jossa kissasi varmasti viihtyy! Kissat kaipaavat nukkumapaikoiltaan yleensä turvaa ja lämpöä, mutta mitä muuta nukkumapaikan pitää tarjota?

 • Moni kissa kaipaa turvaa nukkumapaikaltaan. Tämän takia parhaat kissan pedit ovat yleensä reunallisia. Reunallisessa pedissä kissan on helpompi tuntea olonsa turvalliseksi ja näin unetkin maistuvat paremmalta.
 • Erityisen aroille kissoille ei välttämättä riitä pelkät reunat. Sen sijaan aroille kissoille voi hankkia niin sanottuja luolapetejä, jotka muistuttavat hieman iglua. Arat kissat tarvitsevat paikan missä tuntea olonsa turvalliseksi ja luolamainen peti on omiaan takaaman tämän.
 • Pedin voi myös laittaa kissan kuljetuskopan sisään, jolloin kissa tottuu myös kuljetuskoppaan tulevia matkoja varten.

Kun luotat omaan tuntemukseesi kissastasi, löytyy kotiin varmasti sopiva peti. Ei kannata myöskään lannistua, vaikka kissa vaikuttaisikin karttavan uutta petiään aluksi. Kissat monesti tarvitsevat aikaa uusiin esineisiin totutteluun. Kun tutut kodin hajut tarttuvat petiin, on kissankin helpompi rentoutua siinä!

Kissanpeti kannattaa sijoittaa kissan lempipaikan lähistölle. Jos kissa tykkää viettää aikaa korkealla, vaikka kaappien päällä, se voi olla erinomainen paikka myös pedille. Jos kissa normaalisti nukkuu pöydällä tai vastaavilla paikoilla, ei peti lattian tasossa houkuta.

Peti tuo turvaa ja terveyttä

Uni on tärkeää kaiken kokoisille kisoille, mutta varsinkin pennuille uni on erityisen tärkeää. Jotta kissa saa laadukasta unta on niiden saatava nukkua rauhassa. Tämän takia onkin hyvä sijoittaa kissanpeti hieman syrjään, missä kissalla on omaa tilaa.

On myös tärkeää antaa kissan olla rauhassa, sen mennessä omaan petiinsä. Tällöin kissa kokee petinsä omaksi turvalliseksi alueekseen missä sen on helppo levätä.

Me etsimme tämän hetken suosituimpia kissanpetejä yhdelle sivustolle, niin että voit vaivatta ostaa mukavan pedin kissallesi. Näin kissasi voi saada hyvää lepoa ja kauniita unia.

Me autamme sinua löytämään kissan pedit markkinoiden parhaaseen hintaan! Näin sinä ja kissasi voitte keskittyä lepäämiseen! Kissatarvike.fi-sivustolta löydät myös muut tarvikkeet kissallesi, kuten kissan valjaat ja kuljetuslaatikot!

Katso kaikki kissatarvikkeet tästä